Veel ervaring, zelfstandig en objectief

E-Check is een dynamische en zelfstandige onderneming met jarenlange ervaring in de ‘dienstverlenende’ elektrische branche. Zowel in de uitvoer als in de organisatie hiervan.

Certificering

Kwaliteit staat bij E-Check voorop. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen is E-Check door DEKRA gecertificeerd voor het keurmerk ‘Criteria van Toezicht’. Hier worden eisen gesteld aan:DEKRA_SIEGEL_3016_pdf

• Kennis, opleidingen, normen en specificaties

• Meetinstrumenten, meetmethoden en technieken

• Het inspectieproces

• De rapportagemethodiek;

• De interne kwaliteitsbewaking.  

Een inspectie uitgevoerd door E-Check voldoet hiermee aan de eisen die door de Arbeidsinspectie en diverse verzekeringsmaatschappijen zijn opgesteld ten aanzien van objectiviteit en vakkundigheid.

Ontzorgen

Ontzorgen van onze opdrachtgevers hebben we hoog in het vaandel staan. Door onze ervaringen weten we hoe belangrijk het is om met betrouwbare relaties te werken. Deze partijen zijn uiteindelijk het gezicht van uw bedrijf bij uw klanten.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers bestaan o.a. uit gebouweigenaren, -beheerders, installateurs en gemeenten.

Hoe werken wij

Op basis van een persoonlijk gesprek, tekeningen of een opname verzorgen wij voor u een passende aanbieding. Deze aanbieding kan een offerte voor eenmalige werkzaamheden zijn, of een meerjarig onderhoudscontract.

Voordelen onderhoudscontract

Een onderhoudscontract heeft als voordeel dat de vereiste inspecties en het onderhoud door E-Check op tijd worden uitgevoerd. U hoeft zich daar dus geen zorgen meer om te maken. Om niet voor financiële verrassingen te komen staan, is bij het onderhoudscontract een meerjarenbegroting bijgevoegd.

Rapportage inspectie- en/of onderhoudswerkzaamheden

Na uitvoer van de inspectie- en/of onderhoudswerkzaamheden ontvangt u van E-Check een rapportage met daarin onze bevindingen. Deze rapportages zijn eenvoudig van opzet en bevatten geen ingewikkelde tabellen met meetwaardes en moeilijke technische termen. Voor de gebruiker van de installatie is het zo een makkelijk leesbaar en begrijpelijk rapport.

Over E-check

Directeur Willi-jan Jonkers